Tuesday, December 29, 2009

bye bye 2009!!

lamer nyer tak update...hahahah ok ok!!!
aku berjanji masuk 2010 ari ari aku update blog bersarang aku nih k!!!

:P

p.shot penutup 2009


fashion shot sungguh SHIOKKKKKKKKKK!!! :D

Wednesday, June 17, 2009

aku terpana...


ayoooo...ader msg dtg dari seseorg nak buat p.shot mcm nih....terus terpana aku..... ishk!!!!!!!!!!

Sunday, June 14, 2009

the worst n the best....

ok beb nih overall cerita iols setelah lama tak mengblogging kan diri...mcm biasa alasan takdo cerita...tak gheti nak tulis aper... bz..hahahah

ok cerita camnih.... 1st nak cerita penukaran enpone.. heheh seronok sangat... mcm biasa chomel yg mekap artist terkenal tuh slash mak andam meletop..hahah dia kalo taw mak kasik title nih kompom kena simbah air panas...hahahh dia turun jb.. ader lah satu job mekap mak kasik dier... tetiba mata mak terpana kat satu benda,,enpone dia uols,,, makan hati.... hahhaah senang cerita lah tak pernah selama hidup jatuh cinta ngan enpone... dari dulu hingga skrg enpone tak pernah yg up to date...mak selesa pakai enpone lamer...sekadar leh call cukup...tul tak?? hahah

apo lagik... selang satu minggu dia turun mak grab la enpone tuh ... mampos la org nak cakap per... hahah E71 nokia ... ader gak yg sentap walaupun bukan iphone yg tengah hot skrg nih... heheheh seronok sangat.... sangat sangat...adik gembira kakak...hahahah

2nd pasal mulut.... ermmm dah biaser dah..mulut adik adik ...taktaw lah adik adik ker jantan betul ker... senang cerita kalo mulut bau longkang status jantina dah tak kira... kiter leh panggil trus org camtuh cik HANJZ ...hahah

biadap sungguh...tak sentap pun ...cuma sesak lah napas kejap.. cerita cam nih... mak takdo lah kaco org..amik job org... aper lagik sibuk nak amik gambo pengantin... ader gak bau bau longkang yg kater mak nih amik gambo ala ala MAXIM boleh la...cuba kasik fashion shot ker...wedding ker... aderker patut...satu lagik katernyer gambo yg mak buat semua berbau lucah.... ishk!!

alooo....aku nak amik gambo mxim ker...playboy ker... aku nyer suka lah.... adoiii camner nak ajor manusia menyalak ini....kadang kadang malas nak layan.... patut ker aku layan????

3rd cerita ...the best terbakar bakar.....tengah lepak lepak kedai kawan mak... mak andam ternama jb gak... tengah tengah dia layan 300 org kastermer yg mcm pasaraya tengah buat sale itew... aku didatangi satu panggilan yg no dier begitew pelik sekali... ishk negara maner nih????

angkat lah ngan penuh debar.... rupanyer SHASHA PENANG call dari UK uols... laaa seronok lahhh... bebual punyer bebual dia dtg with idea.. nak bawak mak terbang ke awan biru nun ker LONDON...nak kasik job amik gambo... amik ko... photographer separa porn MAXIM nih dpt invitation sampai uk.... hahahah mcm biasa hati kuman aku nih kater nak kena pikirkan dulu...ishk..... heheh tapi takper... kalo korg bebual ngan SHA dier tuh tak gheti nak letak phone.. heheheh idea nak suruh kawan kawan dier maju kedepan memang kija dier...best kan... heheh tapi aper aper pun kena dier tunggu dier balik penang befor puasa or before raya... nak bincang lebih.... :D dpt turun penang lagik...yay!

ermmmm........so camner????

Wednesday, May 6, 2009

jada jade n chomel...

samekom semua.....
hahah lamer tul tak update sampai ader yg komplain...bukan aper...kengkadang tuh sampai blank paler otak iols nak memikirkan nak type apo...kadang kadang tuh banyak sangat idea nak tulis...sampai depan pc..semua blank.... heheheh tanda ketuaan kot.. :P


ok lah nih cerita minggu lepas sebenarnyer... akhirnyer miss jada selesai jugak amik gambo ngan kiter... best tak banyak songeh miss jada nih... cuma sorg nih... tak terlayan sesuai ngan namer... Miss CHOMEL..mekap artis terkenal tuh..hahah nak makan tuh lah nak makan nih lah.. hahaha mak gurau jerk nyah.. mak suka ko dtg...terubat kerinduan ngan hang... jgn serik na... dah masuk nih 3kali dah berkerja ngan Chomel nih..mekap dier takyah cakap la..MARVELES ..then kalo dier mekap ader gaya sket...tangkap gelak kitorg..hahhaah


alhamdulillah Jada suka ngan gambo2 dier...takut jugak kan..dtg jauh jauh last last hasil cam haprak.. :P

Tuesday, March 31, 2009

movie minggu nih!

hahah... taktaw dah baper juta kali aku tengok cerita hindustan nih... satu sebab AISHAWARYA RAI.. 2nd lagu n jalan cerita dia meletop uolzz... yg belom tengok tuh.. rajin rajin lah g carik dvd or vcd dier... best giler.. tak nyesal beli.. percayalah! :P

p.s: sampai SHASHA PENANG pernah sound kat aku... dah la gie asyik aishwarya rai jerk... pening dah... hahahahah

Saturday, March 28, 2009

vote EARTH!!!


ermmm... kadang kadang tuh pelik jugak biler kiter ramai rami menyahut seruan dunia supaya tutup lampu... tapi aper seterusnyer??? kenapa kena tutup lampu??? tuh soalan yg akan bermain kat otak org org yg mesej EARTH HOUR nih tak beberaper sampai kat mereka....

cerita camni... tadi lepas maghrib... aku mandi pastu g lah kedai kat bawah blok umah aku nih... beli brg brg kerperluan dapur yg makin hari dimamah manusia lahap.. heheh. so ternampak lilin.. bila nak g bayar... minah yg jaga kedai tuh... cam pelik... soalan dia....

"katernyer kerajaan nak tutup semua lampu satu malaysia kul 8mlm nih... takder pun???" lahai
"ler" jawap aku
"naper plak??" tanyer minah tuh...
" bukan kerajaan la yg tutup lampu... kiter sendiri tutup" jawap aku lagik
" kenapa nak tutup lampu?" dier tanyer lagik... adoiiiiii
" dengan menutup lampu menunjukkan kiter nih bersatu hati menyelamatkan bumi" jawap aku dengan penuh bangga
"ler.. naper ngan bumi??" ader ker soalan camtuh...
"bumi sakit" adoii...

lepas aku bayar...terus blah dari kedai runcit tuh... tergelak aku... betapa mesej EARTH HOUR nih tak sampai pada mereka... so kalo mesej yg simple nih tak sampai... mcm maner kiter nak suruh org semua selamatkan bumi??? ermmm...


p.s: rasernyer kerajan kenalah lagik mengandakan usaha bagi setiap mesej selamatkan bumi atau pun apa saja kempen kesedaran nih sampai terus ke benak hati masyarakat malaysia....

Thursday, March 26, 2009

duduk diam diam!!!

arghhhhhhhh!!! mengeliat betul nak duduk depan pc nih...ingat nak siapkan kija yg masih melambak.. :P

then bleh tengok dvd.. heheh

tak sabar nak tengok cerita MILK... :P


p.s: dengar cerita nih pasal tranfomasi sekumpulan GAY ermmmm :P

Wednesday, March 25, 2009

saya suka ini...

senang cerita la! bukan senang nak mengenengahkan revolusi dikalangan mak andam semua yg masih ditakok lama... nak kasik idea yg lain dari lain pun mereka takut masyarakat tak terima.. tak taw lah naper.... tuh lah senario yg lapuk masih menjadi jadi kat jb nih... alahaiii!!

tapi yg best satu bridal nih... ADLI bridal suka nganTRANSFOMASI... hahah ... ini lah yg aku suka... idea kalo bleh nak lain dari yg lain... mek lagik suka.. :P

shot kali nih utk advertising utk kedai bridal dier... katernyer... tapi kami semua sampai pecah perut.. yerlahhh biler mak andam2 nih tunjuk belang masing masing.. :P


p.s: nantikan gambar gambar mereka versi majalah GLAM plak ya! :P tungguuuuuuuuuu....

Tuesday, March 24, 2009

lamer tak amik gambo cam gini! :P


meh sinih duduk rapat rapat nak citer sikit... hehehe sebenarnyer miss ina nih dah lamer gak memodelkan diri kat area jb n singapore... i dah kenal dier dlam 6tahun ader lah jugak...selalu gak dier buat catwalk kat semua pelusuk jb nih.. kire famous lah jugak...satu hari nih tergerak lah hati nak tengok portfolio dier kan... mesti gerek ! :P

mati lah sem,ua gambo bridal pose ala ala manja di tasik jiwa... hahahah

so i pun offer miss ina buat portfolio berbayar... dia bayar la hahah.. merasai pengalaman mengambil gambo selain dari bridal foto yg ala ala gadis melayu terakhir itew... ewww....

mudahahn mudahan ngan gambo baru nih dpt lah dier lebar sayap kat serata malaysia plak... :P


GIA photography model: ina banos make-up: giebam photographer: giebam Location: GIA STUDIO

p.s: mak doakan ko nyah! :P

Monday, March 23, 2009

hutang langsai! :P

DRAMA PERTAMA SEMPENA PERASMIAN BLOG BARU AKU NIH! hahahahah


Cerita cam nih maser mekap wedding kat kulim tuh merangkap sekali lah jadik photographer... hahah 1sttime tuh nak jadik wedding photographer... then mekap kat penang dah selesai mekap... aku naik keta lain .. perantin naik keta lain... tetiba keta yg aku naik tuh buat hal... saip kena tolak lagik... matilaaaaa!!!

rupernyer bateri keta kawan mak tuh kong uols!!! adoii... tepon 10 minit skali berdering... perantin tanyer kat maner??? apo nak jawap...

biler selesai episode keta dah kena repair... berdesus lah member bawak keta trus ke kulim... sampai sampai jerk majlis dah cam nak abis... pengantin dah stanby dlam bilik... so keluar lah ayat ayat hikmat....

"siti... camni lah... aper kater balik jb kiter re-shot utk beberaper role yg i janjikan tuh..?" bole...
"eeeeeeeeee.... bestnyer..." jawap penagntin tuh... gitu plak....

selamat mak! :P

so inilah hasil gambo yg dijanjikan petanda HUTANG LANGSAI.... :P

kenapa gambo nih waktu malam plak jgan ditanyer.... sungguh drama...

p.s: baru leh napas sket... kalo tak risaw dada i ... kija tak siap siap.. :P

taraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

hahahaha!!!! sebenarnyer memang dah ada blog kat account nih... cuma gatal nak cuba wordpress... last last tertekan hahah...

kali nih .. inilah tempat aku lepas dendam... update hari demi hari... hahahah :P