Tuesday, March 31, 2009

movie minggu nih!

hahah... taktaw dah baper juta kali aku tengok cerita hindustan nih... satu sebab AISHAWARYA RAI.. 2nd lagu n jalan cerita dia meletop uolzz... yg belom tengok tuh.. rajin rajin lah g carik dvd or vcd dier... best giler.. tak nyesal beli.. percayalah! :P

p.s: sampai SHASHA PENANG pernah sound kat aku... dah la gie asyik aishwarya rai jerk... pening dah... hahahahah

Saturday, March 28, 2009

vote EARTH!!!


ermmm... kadang kadang tuh pelik jugak biler kiter ramai rami menyahut seruan dunia supaya tutup lampu... tapi aper seterusnyer??? kenapa kena tutup lampu??? tuh soalan yg akan bermain kat otak org org yg mesej EARTH HOUR nih tak beberaper sampai kat mereka....

cerita camni... tadi lepas maghrib... aku mandi pastu g lah kedai kat bawah blok umah aku nih... beli brg brg kerperluan dapur yg makin hari dimamah manusia lahap.. heheh. so ternampak lilin.. bila nak g bayar... minah yg jaga kedai tuh... cam pelik... soalan dia....

"katernyer kerajaan nak tutup semua lampu satu malaysia kul 8mlm nih... takder pun???" lahai
"ler" jawap aku
"naper plak??" tanyer minah tuh...
" bukan kerajaan la yg tutup lampu... kiter sendiri tutup" jawap aku lagik
" kenapa nak tutup lampu?" dier tanyer lagik... adoiiiiii
" dengan menutup lampu menunjukkan kiter nih bersatu hati menyelamatkan bumi" jawap aku dengan penuh bangga
"ler.. naper ngan bumi??" ader ker soalan camtuh...
"bumi sakit" adoii...

lepas aku bayar...terus blah dari kedai runcit tuh... tergelak aku... betapa mesej EARTH HOUR nih tak sampai pada mereka... so kalo mesej yg simple nih tak sampai... mcm maner kiter nak suruh org semua selamatkan bumi??? ermmm...


p.s: rasernyer kerajan kenalah lagik mengandakan usaha bagi setiap mesej selamatkan bumi atau pun apa saja kempen kesedaran nih sampai terus ke benak hati masyarakat malaysia....

Thursday, March 26, 2009

duduk diam diam!!!

arghhhhhhhh!!! mengeliat betul nak duduk depan pc nih...ingat nak siapkan kija yg masih melambak.. :P

then bleh tengok dvd.. heheh

tak sabar nak tengok cerita MILK... :P


p.s: dengar cerita nih pasal tranfomasi sekumpulan GAY ermmmm :P

Wednesday, March 25, 2009

saya suka ini...

senang cerita la! bukan senang nak mengenengahkan revolusi dikalangan mak andam semua yg masih ditakok lama... nak kasik idea yg lain dari lain pun mereka takut masyarakat tak terima.. tak taw lah naper.... tuh lah senario yg lapuk masih menjadi jadi kat jb nih... alahaiii!!

tapi yg best satu bridal nih... ADLI bridal suka nganTRANSFOMASI... hahah ... ini lah yg aku suka... idea kalo bleh nak lain dari yg lain... mek lagik suka.. :P

shot kali nih utk advertising utk kedai bridal dier... katernyer... tapi kami semua sampai pecah perut.. yerlahhh biler mak andam2 nih tunjuk belang masing masing.. :P


p.s: nantikan gambar gambar mereka versi majalah GLAM plak ya! :P tungguuuuuuuuuu....

Tuesday, March 24, 2009

lamer tak amik gambo cam gini! :P


meh sinih duduk rapat rapat nak citer sikit... hehehe sebenarnyer miss ina nih dah lamer gak memodelkan diri kat area jb n singapore... i dah kenal dier dlam 6tahun ader lah jugak...selalu gak dier buat catwalk kat semua pelusuk jb nih.. kire famous lah jugak...satu hari nih tergerak lah hati nak tengok portfolio dier kan... mesti gerek ! :P

mati lah sem,ua gambo bridal pose ala ala manja di tasik jiwa... hahahah

so i pun offer miss ina buat portfolio berbayar... dia bayar la hahah.. merasai pengalaman mengambil gambo selain dari bridal foto yg ala ala gadis melayu terakhir itew... ewww....

mudahahn mudahan ngan gambo baru nih dpt lah dier lebar sayap kat serata malaysia plak... :P


GIA photography model: ina banos make-up: giebam photographer: giebam Location: GIA STUDIO

p.s: mak doakan ko nyah! :P

Monday, March 23, 2009

hutang langsai! :P

DRAMA PERTAMA SEMPENA PERASMIAN BLOG BARU AKU NIH! hahahahah


Cerita cam nih maser mekap wedding kat kulim tuh merangkap sekali lah jadik photographer... hahah 1sttime tuh nak jadik wedding photographer... then mekap kat penang dah selesai mekap... aku naik keta lain .. perantin naik keta lain... tetiba keta yg aku naik tuh buat hal... saip kena tolak lagik... matilaaaaa!!!

rupernyer bateri keta kawan mak tuh kong uols!!! adoii... tepon 10 minit skali berdering... perantin tanyer kat maner??? apo nak jawap...

biler selesai episode keta dah kena repair... berdesus lah member bawak keta trus ke kulim... sampai sampai jerk majlis dah cam nak abis... pengantin dah stanby dlam bilik... so keluar lah ayat ayat hikmat....

"siti... camni lah... aper kater balik jb kiter re-shot utk beberaper role yg i janjikan tuh..?" bole...
"eeeeeeeeee.... bestnyer..." jawap penagntin tuh... gitu plak....

selamat mak! :P

so inilah hasil gambo yg dijanjikan petanda HUTANG LANGSAI.... :P

kenapa gambo nih waktu malam plak jgan ditanyer.... sungguh drama...

p.s: baru leh napas sket... kalo tak risaw dada i ... kija tak siap siap.. :P

taraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

hahahaha!!!! sebenarnyer memang dah ada blog kat account nih... cuma gatal nak cuba wordpress... last last tertekan hahah...

kali nih .. inilah tempat aku lepas dendam... update hari demi hari... hahahah :P