Sunday, June 14, 2009

the worst n the best....

ok beb nih overall cerita iols setelah lama tak mengblogging kan diri...mcm biasa alasan takdo cerita...tak gheti nak tulis aper... bz..hahahah

ok cerita camnih.... 1st nak cerita penukaran enpone.. heheh seronok sangat... mcm biasa chomel yg mekap artist terkenal tuh slash mak andam meletop..hahah dia kalo taw mak kasik title nih kompom kena simbah air panas...hahahh dia turun jb.. ader lah satu job mekap mak kasik dier... tetiba mata mak terpana kat satu benda,,enpone dia uols,,, makan hati.... hahhaah senang cerita lah tak pernah selama hidup jatuh cinta ngan enpone... dari dulu hingga skrg enpone tak pernah yg up to date...mak selesa pakai enpone lamer...sekadar leh call cukup...tul tak?? hahah

apo lagik... selang satu minggu dia turun mak grab la enpone tuh ... mampos la org nak cakap per... hahah E71 nokia ... ader gak yg sentap walaupun bukan iphone yg tengah hot skrg nih... heheheh seronok sangat.... sangat sangat...adik gembira kakak...hahahah

2nd pasal mulut.... ermmm dah biaser dah..mulut adik adik ...taktaw lah adik adik ker jantan betul ker... senang cerita kalo mulut bau longkang status jantina dah tak kira... kiter leh panggil trus org camtuh cik HANJZ ...hahah

biadap sungguh...tak sentap pun ...cuma sesak lah napas kejap.. cerita cam nih... mak takdo lah kaco org..amik job org... aper lagik sibuk nak amik gambo pengantin... ader gak bau bau longkang yg kater mak nih amik gambo ala ala MAXIM boleh la...cuba kasik fashion shot ker...wedding ker... aderker patut...satu lagik katernyer gambo yg mak buat semua berbau lucah.... ishk!!

alooo....aku nak amik gambo mxim ker...playboy ker... aku nyer suka lah.... adoiii camner nak ajor manusia menyalak ini....kadang kadang malas nak layan.... patut ker aku layan????

3rd cerita ...the best terbakar bakar.....tengah lepak lepak kedai kawan mak... mak andam ternama jb gak... tengah tengah dia layan 300 org kastermer yg mcm pasaraya tengah buat sale itew... aku didatangi satu panggilan yg no dier begitew pelik sekali... ishk negara maner nih????

angkat lah ngan penuh debar.... rupanyer SHASHA PENANG call dari UK uols... laaa seronok lahhh... bebual punyer bebual dia dtg with idea.. nak bawak mak terbang ke awan biru nun ker LONDON...nak kasik job amik gambo... amik ko... photographer separa porn MAXIM nih dpt invitation sampai uk.... hahahah mcm biasa hati kuman aku nih kater nak kena pikirkan dulu...ishk..... heheh tapi takper... kalo korg bebual ngan SHA dier tuh tak gheti nak letak phone.. heheheh idea nak suruh kawan kawan dier maju kedepan memang kija dier...best kan... heheh tapi aper aper pun kena dier tunggu dier balik penang befor puasa or before raya... nak bincang lebih.... :D dpt turun penang lagik...yay!

ermmmm........so camner????

1 comment: